Feil: «Dette tilleggsprogrammet inneholder ikke språk som samsvarer med det installerte produktet...» når jeg installerer Norton Add-on Pack 4.x

Registrer deg for Norton Online Family

• Norton Add-on Pack er avsluttet, og er ikke lenger tilgjengelig. Vi anbefaler at du registrer deg for Norton Online Family. Norton Online Family gir deg en smartere måte å holde barna trygge på når de surfer.

GÅ DIT NÅ

Funksjoner i Norton Online Family

• Webovervåkning og filtrering : Sporer hvilke webområder barna besøker. Gjør at du kan blokkere upassende områder

• Tidsrammer : Hjelper deg med å styre når barna kan bruke datamaskinen

• Overvåkning av sosiale nettverk : Holder et øye med barnas aktiviteter på sosiale nettverk

• Chatteovervåking †: Gjør at du kan se hvem barna dine prater med på nettet

• Søkeovervåking : Viser deg hva barna søker etter på nett

• Aktivitetshistorikk : Viser aktivitet for de siste 7 dagene

Chatteovervåking er ikke tilgjengelig i alle regioner eller for Mac OS.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090821102557EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/08/2011