Oppdatere kredittkortinformasjon

1. Logg på Norton hvis du vil oppdatere kredittkortinformasjonen.

2. Skriv inn opplysningene du vil oppdatere, under Betalingsinformasjon.

3. Klikk på Lagre.

«Oppdatering utført»-meldingen vises når du har lagret endringene. En e-post-varsling har også blitt sendt til den registrerte e-post-adressen for å bekrefte endringene.

Landet er ikke oppført i listen når jeg redigerer betalingsinformasjonen

• Listen i feltet Land/område under Betalingsinformasjon varierer avhengig av landet du har valgt på Norton-kontoen. Vanligvis velger du landet når du oppretter kontoen.

Hvis feltet Land/område ikke er angitt, eller er feil angitt, på kontoen, angir du riktig land i adressefeltet under personlige opplysninger.

Video

Kredittkortoppdatering

• Norton, som mange andre e-handelsselskaper, bruker sikker teknologi som automatisk oppdaterer kredittkortdetaljer som for eksempel endring av utløpsdato, endring av kontonummer, avslutning av konto, migreringer mellom Visa og MasterCard osv.

• Dette gjøres rutinemessig og pinger informasjonen som formidles av utstedende bank som er knyttet til kredittkortet, i henhold til standard industripraksis.

Fordeler

• Reduserer antallet autorisasjonsavslag.

• Reduserer kostnadene for manuell oppdatering av betalingsdata.

• Reduserer unødvendig kundedialog og risikoen for avbestilling av tjenesten.

• Minimerer ansattes kontakt med sensitive betalingsdata.