Oppdatere kredittkortinformasjonen

Du kan oppdatere kredittkortinformasjonen ved å logge på kontoen.

Når Norton skal fornyes, og hvis kredittkortinformasjonen på kontoen er utdatert, sender vi deg en varsling om å oppdatere kredittkortinformasjonen. Du kan også oppdatere kredittkortinformasjonen ved å klikke på varslingen.

Oppdatere kredittkortinformasjonen

1. Logg på kontoen.

Hvis du ikke husker passordet for Norton-kontoen, klikker du på Glemt brukernavnet eller passordet? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette passordet ditt.

Hvis du vil oppdatere e-postadressen, passordet og andre personopplysninger, ser du Oppdatere innstillingene for Norton-kontoen.

2. På siden Min konto klikker du på fanen Betalingsinformasjon.

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

4. Hvis du allerede har lagret kortdetaljer på kontoen, klikker du på Rediger-ikonet ved siden av kortet og endrer informasjonen du vil oppdatere.

5. Hvis du ikke lagret noen kort på kontoen din, fyller du ut nødvendig informasjon.

6. Klikk på Lagre.

«Oppdatering fullført»-meldingen vises når du har lagret endringene. En e-post-varsling har også blitt sendt til den registrerte e-post-adressen for å bekrefte endringene.

Hvis du ikke klarer å oppdatere kredittkortinformasjonen fra kontoen, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss

Landet er ikke oppført i listen når jeg redigerer betalingsinformasjonen

• Listen i feltet Land/område under Betalingsinformasjon varierer avhengig av landet du har valgt på Norton-kontoen. Vanligvis velger du landet når du oppretter kontoen.

Hvis feltet Land/område ikke er angitt, eller er feil angitt, på kontoen, angir du riktig land i adressefeltet under personlige opplysninger.

Credit Card Updater - CC Updater

• Norton, som mange andre e-handelsselskaper, bruker sikker teknologi som automatisk oppdaterer kredittkortdetaljer som for eksempel endring av utløpsdato, endring av kontonummer, avslutning av konto, migreringer mellom Visa og MasterCard osv.

• Dette gjøres rutinemessig og pinger informasjonen som formidles av utstedende bank som er knyttet til kredittkortet, i henhold til standard industripraksis.

Fordeler

• Reduserer antallet autorisasjonsavslag.

• Reduserer kostnadene for manuell oppdatering av betalingsdata.

• Reduserer unødvendig kundedialog og risikoen for avbestilling av tjenesten.

• Minimerer ansattes kontakt med sensitive betalingsdata.