Slå av Nortons automatiske fornyelsestjeneste

I dette dokumentet finner du trinnene du skal utføre for å slå av kansellere Nortons automatiske fornyelsestjeneste for produktet ditt for å forhindre fremtidig automatisk betaling og fornyelse. Du må kanskje følge disse trinnene hvis du har et nytt Norton-produkt og må kansellere tjenesten for et tidligere produkt som du ikke lenger bruker.

Hvis du kansellerer den automatiske fornyelsestjenesten for ditt gjeldende produkt må du fornye abonnementet manuelt før det utløper, hvis ikke kan du miste Norton-beskyttelsen din. Hvis du allerede er belastet og ønsker refundering, kan du lese Be om refundering av Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Slå av Nortons automatiske fornyelsestjeneste

1. Logg inn på Norton.

2. På siden Abonnementer, ved siden av Norton-produktet du vil deaktivere Automatisk fornying for, flytter du glidebryteren til AV.

3. Når du ser bekreftelsesdialogen, klikker du på Slå av

4. Norton-produktet minner deg på at du må fornye abonnementet manuelt neste gang det utløper.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090818144126EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 18/06/2018