Avslutte et abonnement med automatisk fornying

Hvis du vil avslutte automatisk fornying, logger du på kontoen og går til fanen Mine abonnementer for å behandle fornyingsinnstillingene. Du kan også snakke med vårt Støtte-team.

For Kina, Hong Kong, Japan, Korea og Taiwan: Gå tilNorton-butikken for å behandle fornyingsinnstillingene.

Hvis du velger å avslutte automatisk fornying for den gjeldende beskyttelsen, må du fornye abonnementet manuelt før det utløper for å unngå avbrudd i beskyttelsen.

Hvis du allerede har blitt belastet og vil be om refusjon, kontakter du Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 15/11/2020