Feilmeldingen «Oppgraderingen av Norton [produktnavn] ble ikke fullført. Avinstaller Norton-produktet nå, og installer det på nytt»

TRINN 1

Avinstaller Norton- eller Symantec-produktet

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra Norton eller Symantec, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

TRINN 2

Installer Norton på nytt

• Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis du har produktet på en CD, setter du den inn i CD-stasjonen og klikker på Installer Norton-produktet.

Der Norton-produkt er navnet på Norton-produktet ditt.

• Hvis du har den nedlastede versjonen, dobbeltklikker du på Norton-installasjonsfilen. Hvis du ikke har lagret filen et annet sted, vil den være på skrivebordet i Windows. Følg instruksjonene på skjermen.

• Hvis produktet kom ferdiginstallert på datamaskinen, installerer du Norton-produktet på nytt fra sikkerhetskopi-CD-en som fulgte med datamaskinen. Hvis du ikke har denne, eller ikke vet hvordan du skal bruke den, bes du ta kontakt med produsenten av datamaskinen for hjelp.

• Hvis du har lastet ned produktet fra tjenesteleverandøren, finner du installasjonsfilen for produktet og dobbeltklikker på den. Følg instruksjonene på skjermen. Hvis du ikke har installasjonsfilen mer, laster du den ned fra tjenesteleverandøren på nytt.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.