Feilen «Dette produktet er ikke kompatibelt med datamaskinens nåværende operativsystem...» når jeg installerer Norton

Du kan også se feilmeldingen "Norton-produktet blir ikke installert i kompatibilitetsmodus. Lukk dette vinduet og start installasjonsprogrammet i normal modus." Disse feilmeldingene kan vises hvis Norton ikke er kompatibel med operativsystemet eller hvis du kjører installasjonsprogrammet i kompatibilitetsmodus.

Kontrollere Norton-kompatibilitet

• Norton-produktet du vil installere, er bare kompatibelt med følgende operativsystemer:

• Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S).

• Microsoft Windows 8/8.1 eller nyere (alle versjoner).

• Microsoft Windows 7 (alle versjoner) med Service Pack 1 eller nyere

• Microsoft Windows XP (alle versjoner) med Service Pack 1 eller nyere*

• Microsoft Windows XP (32-biters) Home/Professional med Service Pack 3 eller nyere*

*Norton-sikkerhetsprogramvaren mottar ikke lenger de nye produktoppdateringene som kundene på støttede versjoner av Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) mottar. Norton-sikkerhetsprogramvaren vil imidlertid fortsette å motta de nyeste skadeprogramdefinisjonene fra LiveUpdate, samt sårbarhetsoppdateringer og kompatibilitetsrettelser. Leserutvidelser for Identity Safe støttes ikke lenger på Windows Vista og Windows XP. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Norton vedlikeholdsmodus for Windows XP og Windows Vista.

Kjør Windows Update

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

wuapp

Hvis brukerkontokontrollvinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. Klikk på Søk etter oppdateringer i venstre rute.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Starte installasjonsprogrammet i normal modus

Kontroller at du ikke kjører installasjonsprogrammet for Norton i kompatibilitetsmodus.

1. Høyreklikk på installasjonsprogramfilen du har lastet ned for Norton, og klikk på Egenskaper.

2. På fanen Kompatibilitet, under Kompatibilitetsmodus, fjerner du avmerkingen for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for.

3. Installer Norton.