Feilen «Dette produktet er ikke kompatibelt med datamaskinens nåværende operativsystem...» når jeg installerer Norton

Du kan også se feilmeldingen "Norton-produktet blir ikke installert i kompatibilitetsmodus. Lukk dette vinduet og start installasjonsprogrammet i normal modus." Disse feilmeldingene kan vises hvis Norton ikke er kompatibel med operativsystemet eller hvis du kjører installasjonsprogrammet i kompatibilitetsmodus.

Kontrollere Norton-kompatibilitet

• Norton-produktet du vil installere, er bare kompatibelt med følgende operativsystemer:

• Windows XP Home Service Pack 3 (kun 32-biters)

• Windows XP Professional Service Pack 3 (kun 32-biters)

• Windows XP Media Center Edition 2005 Service Pack 3 og nyere (kun 32-biters)

• Windows Vista 32-biters og 64-biters Starter / Home Basic / Home Premium / Business / Ultimate

De gjeldende versjonene av Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 og Norton Anti-Theft, krever Service Pack 1 eller nyere for Windows Vista.)

• Windows 7 32-biters og 64-biters, Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate

• Windows 8 og Windows 8 Pro (32-biters og 64-biters)

• Windows 10 (32- og 64-biters) Home/Professional

Kjør Windows Update

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

wuapp

Hvis brukerkontokontrollvinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. Klikk på Søk etter oppdateringer i venstre rute.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Starte installasjonsprogrammet i normal modus

Kontroller at du ikke kjører installasjonsprogrammet for Norton i kompatibilitetsmodus.

1. Høyreklikk på installasjonsprogramfilen du har lastet ned for Norton, og klikk på Egenskaper.

2. På fanen Kompatibilitet, under Kompatibilitetsmodus, fjerner du avmerkingen for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for.

3. Installer Norton.