Feil: "Oppgraderingen du forsøker å installere, er ikke kompatibel med det installerte produktet. Kontakt Internett-leverandøren for å få tak i riktig produktoppgradering ...»

Denne meldingen kan vises når du installerer et nytt Norton-produkt over et eksisterende produkt fra en tjenesteleverandør.

Avinstaller ditt eksisterende Norton-produkt og installer det nye Norton-produktet.

Avinstaller Norton-produktet

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du Norton-produktet, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

Hvis du ser «Et annet installasjonsprogram kjører for øyeblikket. Vent til at det er fullført, og så prøver du på nytt." lukk denne meldingen, og lukk deretter Norton Security-installasjonsvarsel som forteller deg at «Et problem har oppstått som krever din oppmerksomhet». Så snart du lukker begge meldinger, klikker du på Avinstaller eller Fjern igjen.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

6. Etter at datamaskinen starter på nytt, skal den installasjonen starte automatisk. Hvis det ikke starter, åpne Norton-installasjonsfilermappen på skrivebordet og dobbeltklikk på NortonDownloader.exe for å starte den nye installasjonen.

Hvis du fortsatt ikke kan installere det nye Norton-produktet, kontakt Norton brukerstøtte.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090806165709EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017