Opprette en egendefinert regel for å inkludere eller utelate bestemte filtyper eller mapper i Norton Online Backup

Opprett en egendefinert regel

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet.

2. Klikk på Innstillinger ved siden av sikkerhetskopisettet du vil opprette en regel for.

3. I kategorien Hva, ved Avanserte regler, klikker du på Legg til regel.

4. I dialogboksen Legg til avansert regel velger du Inkluder eller Utelat fra rullegardinmenyen.

Angi banen til mappen, fulgt av et jokertegn (stjerne) og filtypen. og klikk deretter på Legg til.

f.eks. C:\Documents and Settings\User\Desktop\*\*.exe

Denne regelen gjennomsøker alle mappene i Skrivebord-mappen, og alle .exe-filer blir inkludert eller utelatt.

Du kan også opprette en regel for å inkludere eller utelate hele mapper i tillegg til å bruke alternativet Legg til mappe i ruten der du velger filer som skal sikkerhetskopieres.

f.eks. C:\Documents and Settings\User\Desktop\*\*

Pass på når du velger bane med jokertegn, så programmet bare søker gjennom de områdene du vil etter angitte filtyper. Du kan bare bruke ett jokertegn i mappenavnet og ett i filnavnet når du lager egendefinerte regler.

5. Klikk på Lagre.

6. Hvis du vil lage flere regler, går du gjennom linje 4 - 6 igjen. Pass på at du klikker Lagre etter hver oppføring, så du ikke mister den nye innstillingen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090806164039EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 28/04/2016