Feilmelding: «Språkpakken som følger med denne oppgraderingen, samsvarer ikke med den som gjelder for et installerte produktet»

Avinstaller forrige versjon av Norton-produktet og installer Norton-produktet på nytt for å løse dette problemet.

Avinstallere Norton-produktet

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Norton-produktet, og deretter på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090731155811EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/09/2017