Du får feilen «Det har oppstått en feil» når du installerer eller avinstallerer Norton

Du må avinstallere og installere Norton på nytt for å løse dette problemet.

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090731154940EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/08/2017