Fjerne Norton Family når avinstallasjon ikke fungerer

Avinstallasjon av Norton Family kan mislykkes hvis noen av programfilene til Norton Family mangler eller har blitt slettet. Du løser dette problemet ved å laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton Family. Under installasjonen vil de gjeldende installasjonsfilene for Norton Family slettes automatisk.

Last ned og kjør Norton Family Installer

1. Last ned filen Norton Family Installer.

Lagre filen på skrivebordet.

2. Dobbeltklikk på filen når nedlastingen er ferdig.

Norton Download Manager starter nedlastingen av Norton Family. Når nedlastingen er ferdig, vil installasjonen starte automatisk, og ber deg om å avinstallere den gjeldende installasjonen av Norton Family.

3. Hvis du vil avinstallere den gjeldende installasjonen av Norton Family, skriver du inn e-postadressen og passordet og klikker på OK.

4. Klikk på Neste.

5. Når avinstallasjonen er fullført, klikker du på Start på nytt for å starte datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090731135618EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017