Løse problemer med å vise barnets siste Internett-aktiviteter i Norton Family

Du kan være trygg på at loggdataene er sikre og har blitt samlet inn fra barnets datamaskin. Men på grunn av båndbredden til serveren og nettverkstrafikken, så har ikke nettsiden for Norton Family kunnet oppdatere de siste Internett-aktivitetene til barnet ditt.

Dette problemet kan oppstå som følge av et utvalg faktorer som er utenfor vår kontroll. Når problemet er løst, oppdaterer Norton Family-serveren imidlertid raskt barnets aktivitetslogger.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090709000558EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2017