Jeg vil laste ned Norton-produktet på enheten min

Visste du dette?

Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

» Lær mer

Å beskytte enheter og administrere Norton-produkter er like enkelt som å legge til en ny enhet i Norton-kontoen din. Følg disse instruksjonene for å installere Norton-produktet som er registrert på kontoen, eller installere det på nytt.

Dersom du har mottatt Norton-produktet fra tjenesteleverandøren din, leser du Jeg vil installere Norton-produktet fra tjenesteleverandøren min.

Laste ned og installere Norton-produktet på datamaskinen

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett konto og så fullfører du registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

Hvis du har en produktnøkkel du ennå ikke har registrert til din konto, klikker du på Angi en ny produktnøkkel for å fortsette.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

4. Klikk på Godta og last ned.

Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

Klikk på Last flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

Hvis du vil installere produktet på en annen enhet, klikker du på Send en nedlastingskobling Les Jeg vil installere Norton-produktet på en annen enhet. for å fortsette med installasjonen på en annen enhet.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• For Firefox eller Safari: Oppe i høyre hjørne i nettleseren, klikker du på Nedlastinger-alternativet for å vise nedlastede filer og dobbelklikker på filen du lastet ned.

• For Chrome: Nede i venstre hjørne dobbelklikker du på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090708112600EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 23/08/2017