Jeg vil laste ned Norton-produktet på enheten min

Å beskytte enheter og administrere Norton-produkter er like enkelt som å legge til en ny enhet i Norton-kontoen din. Følg disse instruksjonene for å installere Norton-produktet som er registrert på kontoen, eller installere det på nytt.

Dersom du har mottatt Norton-produktet fra tjenesteleverandøren din, leser du Jeg vil installere Norton-produktet fra tjenesteleverandøren min.

Laste ned og installere Norton-produktet på datamaskinen

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en konto, klikker du på Opprett konto og så fullfører du registreringsprosessen.

3. I vinduet for Installasjon klikker du på Last ned Norton.

Hvis du har en produktnøkkel du ennå ikke har registrert til din konto, klikker du på Angi en ny produktnøkkel for å fortsette.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• For Firefox eller Safari: Oppe i høyre hjørne i nettleseren, klikker du på Nedlastinger-alternativet for å vise nedlastede filer og dobbelklikker på filen du lastet ned.

• For Chrome: Nede i venstre hjørne dobbelklikker du på filen du lastet ned.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Video

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090708112600EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 12/04/2017