Logg på kontoen for å installere Norton Enhetssikkerhet på alle støttede stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner, mobiltelefoner eller nettbrett.

Hvis du kjøpte Norton Enhetssikkerhet hos en forhandler, eller hvis du har en produktnøkkel som ennå ikke er registrert på kontoen din, kan du lese Laste ned et Norton-produkt du har kjøpt hos en forhandler.

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra en annen tjenesteleverandør, kan du lese Installere Norton fra tjenesteleverandøren.

Enheten må oppfylle minstekravene for operativsystemet for at du skal kunne installere Norton-beskyttelsen. Les Systemkrav for å installere og konfigurere NortonLifeLock-beskyttelse for å finne ut mer om disse kravene

Laste ned Norton Enhetssikkerhet

1. Logg på kontoen.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk deretter på Logg på.

Hvis du ikke husker passordet til Norton-kontoen, klikker du på Glemt passord? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette passordet ditt.

3. Klikk på Last ned på Min Norton-portalen.

Hvis du installerer på Windows 10 i S-modus, klikker du på Hent fra Microsoft og følger instruksjonene for å installere fra Microsoft Store.

4. På siden Kom i gang klikker du på Godta og last ned.

Hvis du bruker en mobilenhet, velger du abonnementet du vil laste ned, og trykker på Neste.

Hvis du vil installere Norton Enhetssikkerhet, velger du ett av alternativene basert på enheten din:

Hvis du ikke kan laste ned eller installere Norton, ser du Løse problemer med å laste ned Norton.

Hvis Norton-produktet viser feil antall abonnementsdager etter installasjonen, ser du Korrigere feil visning av abonnementsdager i Norton.

Video

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 21/05/2021