Feil: «3035,2» vises i Norton-produktet

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Oppdater virusdefinisjonene med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Avhengig av hva slags Windows-versjon du har, gjør du ett av følgende:

• For Windows (32-biters): Klikk på den første filen i listen under Filnavn Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows (64-biters): Gå til delen for 64-biters plattformer, og klikk på den første filen i listen under Filnavn. Filnavnet begynner med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen som du lagret.

5. Når Intelligent Updater har installert definisjonene, klikker du på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090702143803EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/04/2016