Komme i gang med Norton Online Backup

Norton Online Backup gir deg automatisk beskyttelse av viktige filer. Du får trygg sikkerhetskopiering på nett, som er enkel å bruke og som beskytter og sikrer filene dine mot tap, skade og andre ulykker. Siden dataene dine er sikkerhetskopiert via Internett til en ekstern lagringsplass, kan du hente dem ut når du vil, uansett hvor du er.

Når du konfigurerer Norton Online Backup for første gang, skal du opprette og aktivere Norton Online Backup-kontoen og installere Norton Online Backup-klienten på datamaskinen. Kom i gang med Norton Online Backup med å følge disse trinnene:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090701164606EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 28/04/2016