Windows-brukerkonto vises ikke når jeg konfigurerer innstillinger for Norton Family-kontoen

Dette problemet kan oppstå når Windows-brukerkontoen ikke er aktivert. Sørg for at Windows-brukerkontoen du vil knytte til en underordnet profil er aktivert.

Aktiver Windows-brukerkonto

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du inn det følgende og trykker på Enter :

control

3. Klikk på ikonet Brukerkontoer.

4. Gjør ett av følgende:

• For Windows XP, hopp til linje 5.

• For Windows 7 eller Vista, klikk på Administrer en annen konto.

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

5. Klikk på Windows-brukerkontoen du vil aktivere.

6. Klikk på Slå på for å aktivere kontoen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090604155357EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 30/06/2014