Send inn en fil til Symantec Security Response

I de fleste tilfeller trenger du ikke å sende infiserte filer til Symantec. Du trenger kun å sende filer til Symantec i et av følgende tilfeller:

• Norton finner de samme infiserte filene igjen hver gang datamaskinen gjennomsøkes.

• En Symantec-tekniker ber deg om å sende inn filen.

• Du har funnet en mistenkelig fil på datamaskinen din, og filen har ikke blitt oppdaget med de nyeste virusdefinisjonene.

• Du har mottatt en e-post som ber deg om å laste ned en fil fra en mistenkelig URL.

Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090602171902EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/11/2018