Skjule Norton Family-ikonet i systemstatusfeltet

Skjule Norton Family-ikonet i varslingsområdet kan ikke deaktiveres helt. Du kan imidlertid skjule det med innstillingene for oppgavelinjen i Windows.

Skjul Norton Family-ikonet

Hvis du skjuler Norton Family-ikonet i varslingsområdet vil ikke dette deaktivere popup-varslinger for Norton Family.

1. Høyreklikk på oppgavelinjen i Windows, og klikk på Egenskaper.

2. Gjør ett av følgende, avhengig av hvilken versjon av Windows du bruker:

• For Windows 10/8 /7: På Oppgavelinje -fanen, ved siden av Varslingsområdet, klikker du på Tilpass.

• For Windows Vista: På fanen Varslingsområde, ved siden av avmerkingsboksen Skjul inaktive ikoner, klikker du på Tilpass.

• For Windows XP: På fanen Oppgavelinje, ved siden av avmerkingsboksen Skjul inaktive ikoner, klikker du på Tilpass.

3. Gjør ett av følgende:

• For Windows 10/8/7: Fra listen over ikoner, ved siden av Norton Family -ikonet, velger du Skjul ikon og varslinger fra rullegardinmenyen.

• For Windows Vista/XP: Under Gjeldende elementer, velger du Norton Family, og velg deretter Skjul eller Alltid skjul fra rullegardinlisten ved siden av den.

4. Klikk på OK.

5. Klikk på Bruk > OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090527162610EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/08/2017