Feilmeldingen «Du har nådd datamaskingrensen ...» når du registrerer datamaskinen på Norton Family

Med en enkelt Norton Family-konto, kan du overvåke inntil ti enheter. Hvis du ikke overvåker ti enheter og likevel ser denne feilen, fjern enheten fra din Norton Family-profil som ikke lenger har Norton Family installert.

Fjern en datamaskin fra en barneprofil.

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. I fanen Enheter fra rullegardinmenyen, velger du barneprofilen du vil konfigurere.

3. Klikk på papirkurvikonet på enhetsflisen du vil fjerne.

4. Fjern enhet -siden som åpner seg klikker du på Ja.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090521171127EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Android
Sist endret: 07/08/2017