Feilmeldingen «Du har nådd datamaskingrensen ...» når du registrerer datamaskinen på Norton Family

Med en enkelt Norton Family-konto, kan du overvåke inntil ti enheter. Hvis du ikke overvåker ti enheter og likevel ser denne feilen, fjern enheten fra din Norton Family-profil som ikke lenger har Norton Family installert.

Fjern en datamaskin fra en barneprofil.

1. Logg på Norton med e-postadressen og passordet ditt.

2. Trykk på ikonet til barneprofilen du vil konfigurere.

Hvis du har et Norton Security-abonnement, klikker du på fanen Familie for å få tilgang til innstillingene for Norton Family.

3. Klikk på Vis profil.

4. Klikk på papirkurvikonet ved siden av enheten du vil fjerne.

5. Klikk på Fjern og deretter på OK.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090521171127EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Android
Sist endret: 11/09/2018