Feilmeldingen «Pass på at nettverkskontrollpanelet er lukket hvis du vil fortsette installeringen ...»

I feilmeldingsvinduet klikker du på Fortsett. Du må lukke alle åpne programmer og deretter fortsette med installasjonen av Norton. Hvis du fremdeles ser meldingen etter at alle programmene er lukket, går du til trinn 1.

TRINN 1

Laste ned og installere Norton

1. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

2. Installer Norton på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Aktiver tjenesten Eksterne prosedyrekall

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

services.msc

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

3. I vinduet Tjenester dobbeltklikker du på tjenesten Eksterne prosedyrekall.

4. Til høyre for Oppstart -type velger du om Automatisk skal vises. Hvis ikke Oppstart -type er Automatisk, klikker du på Automatisk på rullegardinlisten.

5. Til høyre for Tjenestestatus velger du om Startet skal vises. Hvis Tjenestestatus ikke er Startet, klikker du på Start.

6. Klikk på OK.

7. Lukk Tjeneste -vinduet.

8. Installer Norton på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090520162201EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/09/2017