Konfigurere brannmuren for Norton Family

Porter, protokoller og filinformasjon

• Bruk denne informasjonen til å opprette en brannmurregel som gir Norton Family tilgang til Internett. Hvis du vil vite mer om hvordan du oppretter en regel i brannmurprogrammer, kan du se bruksanvisningen for brannmuren, eller kontakte produsenten av brannmuren.

• Norton Family trenger tilgang til port 80 (HTTP) og 443 (HTTPS).

• Protokollen er TCP.

• Filen som benytter Internett er:

• Windows 10/8/7, Vista eller XP 32-biters:

C:\Programfiler\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

• Windows 10/8/7 eller Vista 64-biters:

C:\Programfiler (x86)\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090520160639EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/08/2017