Norton Family rapporterer ikke aktiviteter på sosiale nettverk

Plugin-modulen Norton Family må være installert og aktivert i nettleseren for at Norton Family skal kunne overvåke og rapportere aktiviteter på sosiale nettverk. Hvis du ikke ser Norton Family-plugin i nettleseren din, må du installere Norton Family på nytt.

Sjekk statusen til Norton Family-plugin i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Gå til Verktøy -menyen og klikk på Administrer tillegg.

3. I vinduet Administrer tillegg, under Tilleggstype, velger du Verktøylinjer og søkemotorer.

4. Dersom statusen til Norton Family BHO vises som deaktivert, klikker du på Aktiver.

5. Klikk på OK.

6. Start Internet Explorer på nytt for å ta i bruk endringene.

Sjekk statusen til Norton Family-plugin i Firefox

1. Start Firefox.

2. Klikk på Åpne meny -ikonet øverst til høyre, og velg Utvidelser.

3. På fanen Utvidelser klikker du på Norton Family.

4. Dersom Norton Family er grået ut, klikker du på Aktiver.

5. Klikk på Start Firefox på nytt.

Sjekk statusen til Norton Family-plugin i Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Øverst i høyre hjørne klikker du på Tilpass og kontroller Google Chrome -ikonet, og klikker på Innstillinger.

3. Klikk på Utvidelser i venstre rute under Chrome.

4. Dersom Norton Family er grået ut, klikker du på Aktiver i listen over utvidelser,

De beste løsningene fra Norton Family-forumet

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090519155750EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/01/2017