Barnet mitt deaktiverer Norton Family

Norton Family kan ikke deaktiveres uten foreldreautorisering. Hvis du mistenker at barnet vet passordet til Norton Family, kan du prøve å bytte passordet for foreldrekontoen. Du kan lære mer ved å lese: Få tilgang på Norton-kontoen din.

I tillegg vil barnet kunne deaktivere Norton Family-tjenesten hvis det logger på med en brukerkonto som har administratorrettigheter. Påse at barnet bruker en begrenset brukerkonto.

Du kan også konfigurere Norton Family til å motta en e-postvarsling når Norton Family slås av på ditt barns datamaskin.

Aktivere varslinger

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. Klikk på menyikonet i øvre, høyre hjørne av barnets flis.

3. Klikk på Profilinnstillinger.

4. I Aktivitetsvarselinnstillinger -fanen, sjekk aktivitetene du vil bli varslet om.

5. Hvis du vil legge til en ny e-postadresse for å motta varsler under Vil du legge til e-postadresser?, skriv inn e-postadressen og klikk på Legg til.

6. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090515143009EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2017