Feilmeldingen «Uventet avslutning av programmet Norton AntiVirus ...» på Mac-en

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper som har blitt opprettet av Nortons installasjonsprogrammer, og alle filer i disse mappene. Du vil miste alle filene i disse mappene, inkludert filer du har opprettet selv.

Du må vite administratorpassordet i Mac OS X for å kunne kjøre RemoveSymantecMacFiles.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec Mac OS X-filer fra oppstartsvolumet i Mac OS X. Disse filene inkluderer skjulte filer, slik som Norton AntiVirus for Macintosh QuickScan- og Norton FileSaver-filer.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle betaversjoner av Symantec-produkter.

RemoveSymantecMacFiles er kun tilgjengelig for din bekvemmelighet, og er ikke et støttet verktøy.

TRINN 1

Last ned og kjør RemoveSymantecMacFiles

1. Last ned verktøyet RemoveSymantecMacFiles.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip -filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

5. Klikk på Åpne i Advarsel-dialogboksen for programmet.

Filen RemoveSymantecMacFiles.command startes i Terminal-programmet.

6. Skriv inn administratorpassordet for Mac OS X, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

7. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1 og trykker på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene.

8. Før du starter datamaskinen på nytt, lagrer du alt arbeidet og lukker åpne programmer. Tast deretter inn y og trykk på enter.

TRINN 2

Installer Norton AntiVirus

1. Gjør ett av følgende:

• Hvis du installerer fra en CD, setter du inn CDen med Norton AntiVirus for Macintosh i den optiske stasjonen.

Hvis CD-vinduet ikke åpnes automatisk, dobbeltklikker du på CD-ikonet på skrivebordet for å åpne det.

• Hvis du lastet ned Norton AntiVirus, dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

2. Dobbeltklikk installasjonsprogrammet for Norton AntiVirus.

3. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090514171358EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 17/09/2017