Løse problemer med at Norton Family blokkerer nettstedet til et sosiale nettverk som er tillatt

Dette problemet kan oppstå hvis kategorien «Diskusjon» eller «Sosiale nettverk» er blokkert. Konfigurer innstillinger for webovervåking i Norton Family for å tillate at kategoriene «Diskusjon» og «Sosiale nettverk» får tilgang til det ønskede sosiale nettverket.

Konfigurere innstillinger for nettovervåking

1. Logg på Norton med e-postadresse og passord.

2. Klikk på barneprofilen du vil konfigurere innstillinger for Nettoppsyn for.

3. Hvis Nettoppsyn er nedtonet på Barn-fanen, klikker du på funksjonen for å slå den på.

4. Klikk på tannhjulikonet på flisen Internett.

5. Velg ønsket overvåkningsnivå under Begrensningsnivå.

6. Under Internettkategorier på Barnets Grenser-fane fjerner du avmerkingen for kategoriene Diskusjon og samhandling på Internett og Sosiale nettverk.

Du kan oppdatere Internettkategorier hvis Tilsynsnivåer er satt til Overvåke.

7. Angi alle de sosiale nettverkene du vil tillate, ett om gangen, ved siden av Tillatte nettsteder. Deretter klikker du på +.

8. Klikk på Lagre.

9. På barnets datamaskin høyreklikker du på Norton Family -ikonet i varslingsområdet, og klikker deretter på Oppdater husregler.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/11/2018