Norton Family blokkerer et sosialt nettverk som er tillatt.

Dette problemet kan oppstå hvis kategorien «Diskusjon» eller «Sosiale nettverk» er blokkert. Konfigurer innstillinger for webovervåking i Norton Family for å tillate at kategoriene «Diskusjon» og «Sosiale nettverk» får tilgang til det ønskede sosiale nettverket.

Konfigurere innstillinger for nettovervåking

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. Under Barn, klikk på barneprofilen.

3. BarnetsHusregler -fane, hvis Nettovervåkning er visket ut, klikk for å slå den

4. Under Nettovervåkning klikker du på Innstillinger for grenser.

5. Under Blokkerte kategorier, fravelg Diskusjon- og nettinteraksjon og Sosiale nettverks -kategorier.

6. Angi hvert sosiale nettverk du vil tillate, en om gang ved siden av Tillatte nettsider, og klikk på Legg til.

7. Klikk på Lagre.

8. På barnets datamaskin høyreklikker du på Norton Family -ikonet i varslingsområdet, og klikker deretter på Oppdater husregler.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/11/2016