Løse problemer med at Norton Family blokkerer et nettsted fra den tillatte kategorien

Dette problemet kan oppstå dersom det blokkerte nettstedet dukker opp i flere kategorier. Hvis et nettsted tilhører flere kategorier, må du tillate alle kategoriene nettstedet tilhører.

Hvis du ikke vil tillate alle kategorier for et nettsted, så må du legge til det spesifikke nettstedet til tillattlisten.

Konfigurere innstillinger for nettovervåking

1. Logg på Norton med e-postadressen og passordet ditt.

2. Klikk på barneprofilen du vil konfigurere innstillinger for Nettoppsyn for.

Hvis du har et Norton Security-abonnement, klikker du på fanen Familie for å få tilgang til innstillingene for Norton Family.

3. Hvis Nettoppsyn er nedtonet på Barn-fanen, klikker du på funksjonen for å slå den .

4. Klikk på tannhjulikonet på flisen Internett.

5. Velg ønsket overvåkningsnivå under Begrensningsnivå.

6. Under Overvåkingsnivå velger du hva du vil at Norton Family skal gjøre når barnet ikke følger grensen.

7. Skriv inn nettstedsadressen ved siden av Tillatte nettsteder, og klikk deretter på +.

Du kan ikke legge til nettstedadresse i Tillatte nettsteder hvis Tilsynsnivå er satt til Overvåke.

8. Klikk på Lagre.

9. På barnets datamaskin høyreklikker du på Norton Family -ikonet i varslingsområdet, og klikker deretter på Oppdater husregler.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090513144641EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Android
Sist endret: 17/08/2018