Norton Family blokkerer et nettsted fra den tillatte kategorien

Dette problemet kan oppstå dersom det blokkerte nettstedet dukker opp i flere kategorier. Hvis et nettsted tilhører flere kategorier, må du tillate alle kategoriene nettstedet tilhører.

Hvis du ikke vil tillate alle kategorier for et nettsted, så må du legge til det spesifikke nettstedet til tillattlisten.

Konfigurere innstillinger for nettovervåking

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. I fanen Barn klikker du på barneprofilen du vil konfigurere innstillingene for nettovervåkning.

3. BarnetsHusregler -fane, hvis Nettovervåkning er visket ut, klikk for å slå den

4. Under Nettovervåkning klikker du på Innstillinger for grenser.

5. Skriv inn nettsideadessen ved siden av Tillatte nettsider, og klikk på Legg til.

6. Klikk på Lagre.

7. På barnets datamaskin høyreklikker du på Norton Family -ikonet i varslingsområdet, og klikker deretter på Oppdater husregler.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090513144641EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Android
Sist endret: 24/08/2017