Feilmelding: «Installeringen ble ikke fullført. Det ble utført en opprydding på datamaskinen for å fullføre installasjonen...»

Du løser dette problemet ved å kjøre søk med Norton Power Eraser. Hvis problemet vedvarer, må du avinstallere og gjeninstallere Norton-produktet.

TRINN 1

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner merket for Inkluder søk etter rootkits (krever at datamaskinen startes på nytt).

8. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger -vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Avanserte alternativer

6. Klikk på Kun fjerne.

7. Klikk på Fjern.

8. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090513125007EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/06/2017