Norton Familys kompatibilitet med andre sikkerhetsprodukter

Selv om Norton Family fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, finnes det likevel noen få sikkerhetsprodukter som det ikke fungerer riktig med. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten disse produktene filtrerer Internett-trafikk på. Følgende sikkerhetsprodukter er inkompatibel med Norton Family:

• Avast-sikkerhetsprodukter

• CA Internet Security Suit

• ESET Smart Security

• F-Secure Internet Security

• McAfee Internet Security med SiteAdvisor

• Mcafee LiveSafe

• McAfee VirusScan Enterprise

• Panda Internet Security

• Safe Eyes

• Sophos-sikkerhetsprodukter

• Sunbelt Personal Firewall

• Symantec AntiVirus 10.0

• Trend Micro Internet Security

• Webroot Parental Controls

• ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller eldre versjoner

Hvis noen av disse sikkerhetsproduktene er installert på datamaskinen, så anbefaler vi at de avinstalleres slik at alle funksjonene av Norton Family virker riktig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090508145137EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 08/08/2017