Løse problemer med nedlasting av Norton

Hvis du ser feilmeldinger under nedlasting av Norton, eller dersom nedlastingen ikke ble fullført, kan du prøve å laste ned produktet på nytt fra Norton-kontoen.

Hvis du ikke finner Norton-produktet du vil laste ned på kontoen din, kan du lese Gjenopprette et manglende Norton-produkt på Norton-kontoen.

Last ned Norton på nytt

1. Last ned Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

Det kan hende du ser beskjeden «Prøveperioden har utløpt» hvis du installerer feil produkt. Kontroller at du laster ned et Norton-produkt som har et aktivt abonnement.

Hvis du har en produktnøkkel du ennå ikke har registrert til din konto, klikker du på Angi en ny produktnøkkel for å fortsette.

Angi produktnøkkelen og klikk på >.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

• I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

6. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

7. Norton er nå installert og aktivert.

Hvis du ikke kan laste ned eller installere Norton, selv om du følger denne fremgangsmåten, velger du det alternativet som best beskriver situasjonen din:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090505145926EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 26/10/2017