Feil: «Tjeneste avbrutt»

Denne feilen oppstår vanligvis når du ikke lenger bruker den samme tjenesteleverandøren du kjøpte Norton fra.

Hvis du ser denne feilmeldingen og fremdeles bruker den samme tjenesteleverandøren du kjøpte Norton fra, kan feilen skyldes et problem på serverdelen, som må løses.

Kontakt tjenesteleverandøren hvis du trenger hjelp med aktiveringen av Norton-produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090504170444EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 18/09/2017