Feil: 100 eller (1973,100) "Feil utformet forespørsel. Feilen oppstod på grunn av et ugyldig anrop til serveren ...»

Denne feilen kan oppstå hvis det er et midlertidig problem med Symantec-serverne. Vent 24 timer, og prøv deretter å aktivere produktet igjen.

Hvis du fremdeles ser meldingen, kan det oppstå når du forsøker å installere eller starte programmet på en annen datamaskin, ikke den du opprinnelig lastet ned installasjonsprogrammet på. Du kan ikke kopiere produktet eller installasjonsprogrammet til en annen datamaskin. Du må laste ned og installere produktet på hver datamaskin du vil bruke det på.

Hvis produktet ble levert på en CD, må du kontakte tjenesteleverandøren.

Hvis du får denne feilen på den datamaskinen der du lastet ned installasjonsprogrammet, så må du avinstallere og installere Norton-produktet på nytt. Velg ett av de følgende alternativene som best beskriver situasjonen du er i.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090504154512EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 04/09/2017