Last ned produktet du har fornyet

Last ned Norton-produktet

1. Logg på Norton.

2. Gå til siden Abonnementer og velg produktet du vil laste ned.

3. Klikk på Last ned.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• I nettleserne Internet Explorer eller Microsoft Edge klikker du på Kjør.

• I Firefox eller Safari: Klikk på alternativet Last ned i øverste høyre hjørne av nettleseren for å vise de nedlastede filene. Klikk så på filen du lastet ned.

• I Chrome: Klikk på filen du lastet ned i det nederste venstre hjørnet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090501133447EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, iOS
Sist endret: 01/09/2017