Feil: "Installeringen ble ikke fullført. Det ble utført en opprydding på datamaskinen for å fullføre installasjonen..." når jeg installerer Norton-produktet

TRINN 1

Last ned og kjør Norton Power Eraser

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I vinduet Norton Power Eraser klikker på du ikonet Søk etter risikoelementer.

7. Norton Power Eraser utfører som standard et rootkit-søk og krever omstart av maskinen. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt. Hvis du ikke vil inkludere rootkit-søket, går du til Innstillinger og fjerner avmerkingen for Inkluder søk etter rootkits (krever at datamaskinen startes på nytt).

8. Søket starter automatisk etter at datamaskinen er startet på nytt. Følg instruksjonene på skjermen.

TRINN 2

Last ned og installer Norton-produktet på nytt

Hvis du lastet ned Norton-produktet fra tjenesteleverandøren din, bør du lese Laste ned og installere Norton-produktet fra en tjenesteleverandør

1. Velg det Norton-produktet du vil laste ned.

Netbook-utgavene av Norton-produktene er ikke lenger tilgjengelige. Du kan laste ned standardversjonen av Norton-produktet, og bruke produktnøkkelen til Netbook-utgaven til å aktivere det.

2. Følg instruksjonene på nedlastingssiden, eller dobbeltklikk på installasjonsfilen etter at den er lastet ned, og følg instruksjonene på skjermen.

3. Oppgi Norton-produktnøkkelen hvis du blir bedt om det.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.