Liste over nettlesere, søkemotorer, sosiale nettverkssteder og nettsteder for videoavspilling som støttes av Norton Family.

Norton Family kan overvåke aktiviteten på følgende nettlesere, sosiale nettverkssteder og nettsteder for videoavspilling.

Støttede nettlesere

• Norton Family kan overvåke barnas nettaktiviteter på følgende nettlesere:

• Windows :

• Internet Explorer 8.0 eller nyere

• Mozilla Firefox (bare 32-biters)*

• Google Chrome*

*Støtter gjeldende, nyeste og forrige store 32-bitersutgaver

• Android :

• Støtter standardnettleseren for Android

• Chrome for Android, versjon 18.0.1025123 og nyere

• Norton Identity Safe-nettleser

• Kindle Silk-nettleser på Kindle Fire-nettbrett

Søkemotorer (kun for PC)

• Norton Family overvåker og rapporterer søkeaktivitetene til barnet på følgende søkemotorer:

• Google*

• Yahoo*

• Spør*

• Bing*

• YouTube*

• Blinkx*

• Amazon

• Hulu

• AskKids

• FactMonster

• Craigslist

• Wikipedia

• eBay

• Comcast Toolbar Search*

• Baidu (støttes kun på kinesisk (forenklet og tradisjonell))

• Sogou (støttes kun på forenklet og tradisjonell kinesisk)

• T-Online Sites (støttes kun på tysk)

• Orange og Free (støttes kun på fransk)

• Naver (støttes kun på koreansk)

*Bruker også Safe Search

Sosiale nettverkssteder (kun Windows)

• Norton Family støtter overvåkning av aktivitetene til barnet på følgende sosiale nettverk:

• Facebook

• Mixi (støttes kun på japansk)

• Skyrock (støttes kun på fransk)

Videonettsteder (kun Windows)

• Norton Family overvåker og rapporterer videoaktivitetene til barnet på følgende nettsteder:

• YouTube

• Hulu

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090430145000EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows, Android
Sist endret: 04/11/2015