Norton Family-støtte for nettlesere, søkemotorer, sosiale nettverkssider og videonettsteder

Norton Family kan overvåke aktiviteten på følgende nettlesere, sosiale nettverkssteder og nettsteder for videoavspilling.

Støttede nettlesere

• Norton Family kan overvåke barnas nettaktiviteter på følgende nettlesere:

• Windows :

• Internet Explorer 8.0 eller nyere

• Mozilla Firefox (bare 32-biters)*

• Google Chrome*

• Microsoft® Edge (overvåk bare HTTP-URLer)

*Støtter gjeldende, nyeste og forrige store 32-bitersutgaver

• Android :

• Støtter standardnettleseren for Android

• Chrome for Android, versjon 18.0.1025123 og nyere

• Norton Identity Safe-nettleser

• Kindle Silk-nettleser på Kindle Fire-nettbrett

Søkemotorer (kun for PC)

• Norton Family overvåker og rapporterer søkeaktivitetene til barnet på følgende søkemotorer:

• Google*

• Yahoo*

• Spør*

• Bing*

• YouTube*

• Blinkx*

• Amazon

• Hulu

• AskKids

• FactMonster

• Craigslist

• Wikipedia

• eBay

• Comcast Toolbar Search*

• Baidu (støttes kun på kinesisk (forenklet og tradisjonell))

• Sogou (støttes kun på forenklet og tradisjonell kinesisk)

• T-Online Sites (støttes kun på tysk)

• Orange og Free (støttes kun på fransk)

• Naver (støttes kun på koreansk)

*Bruker også Safe Search

Sosiale nettverkssteder (kun Windows)

• Norton Family støtter overvåkning av aktivitetene til barnet på følgende sosiale nettverk:

• Facebook

• Mixi (støttes kun på japansk)

• Skyrock (støttes kun på fransk)

Videonettsteder

Når barna dine ser på videoer fra YouTube-spillelister i Chrome på en Android-telefon eller et Android-nettbrett, skjules adresselinjen automatisk. I slike tilfeller kan ikke Norton Family overvåke og rapportere disse videoene som separate aktiviteter. Be barna dine om å bruke Norton Family-nettleseren når de surfer på nettet på mobilenhetene, for å få mest mulig ut av Norton Family.

• Norton Family overvåker og rapporterer videoaktivitetene til barnet på følgende nettsteder:

• YouTube

• Hulu

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090430145000EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows, Android
Sist endret: 09/02/2018