Bestride Norton Familys nettsidekategorisering

Send inn nettstedet for å endre kategoriseringen

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. Under Barn, klikk på barneprofilen.

3. Hvis du er i Barnets Husregler -fane, klikk på Barnets aktiviteter -fanen for å vise aktivitetsrapporter.

4. Klikk på flisen Internett-overvåking.

5. På fanen Web klikker du på nettstedsoppføringen du vil bestride eller få endret.

6. Under Kategori, klikk på Bestrid kategorisering.

7. I Bestrid kategorisering -vinduet, velg passende kategori.

8. Angi en kort forklaring om hvorfor nettstedet skal være under kategorien du valgte.

9. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090430144655EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Android
Sist endret: 08/08/2017