Tillate eller blokkere nettsteder som er ukategorisert av Norton Family

Tusenvis av nye nettsteder lages hver dag. Norton Family-teamet analyserer disse nettstedene og grupperer dem i ulike kategorier. Ikke-kategoriserte nettsted er nettsteder som ikke har blitt analysert og kategorisert enda.

Hvis du mener at et ukategorisert nettsted er trygt for barn, kan du tillate at barnet ditt besøker nettstedet. Du kan også sende inn nettstedet til Norton Family slik at det kan analyseres og kategoriseres på riktig måte.

Tillate eller blokkere et ikke-kategorisert nettsted, og sende nettstedet inn til kategorisering

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. Under Barn, klikk på barneprofilikonet.

3. Hvis du er i Barnets husregler -fanen, klikk på Barnets aktiviteter -fanen for å vise Aktivitetsrapporter.

4. Klikk på flisen Internett-overvåking.

5. På fanen Internett klikker du på nettstedoppføringen som er merket Ingen kategori.

6. Under Hva vil du gjøre?, gjør ett av følgende:

• Hvis du vil tillate tilgang til nettstedet, kryss av La barna se alt innholdet på dette nettstedet.

• Hvis du vil blokkere tilgang til nettstedet, fravelger du La barna se alt innholdet på dette nettstedet.

• Hvis du vil gi alle tilgang til den ukategoriserte nettsiden, fravelg boksen under Velg for å tillate/blokkere kategorien denne nettsiden tilhører:

7. Klikk på Lagre.

8. For å sende inn nettsiden for kategorisering, under Kategori, klikk på Bestrid nettstedkategorisering.

Det åpnes et nytt vindu i nettleseren.

9. Velg passende kategori i vinduet som vises.

10. Angi en kort forklaring om hvorfor nettstedet skal være under kategorien du valgte.

11. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090429152123EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows
Sist endret: 01/08/2017