Få Norton Online Backup-abonnementet til å synkronisere med Symantec-serveren

Abonnementet vil synkroniseres automatisk neste gang du besøker nettstedet for Norton Online Backup.

Hvis du har kjøpt ekstra lagringsplass, følger du disse trinnene for å aktivere den kjøpte lagringsplassen.

Aktivere Norton Online Backup

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet.

2. Klikk på e-postadressen din øverst til høyre, og velg Aktiver Norton Online Backup.

3. Skriv inn aktiveringskoden du mottok i en e-post, og klikk deretter på Fortsett.

Abonnementsinformasjonen synkroniseres med Symantec-server, og meldingen "Takk, abonnementet er aktivert" vises øverst på siden Norton Online Backup.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090427131007EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Sist endret: 12/02/2014