Installere Norton Online Backup på nytt

Hvis du avinstallerer Norton Online Backup-klienten fra en datamaskin, slettes ikke sikkerhetskopisettet for den datamaskinen. Når du installerer Norton Online Backup-klienten på samme datamaskin igjen, opprettes et nytt sikkerhetskopisett.

Vi anbefaler at du sletter det gamle sikkerhetskopisettet fra Norton Online Backup-kontoen etter at du har installert Norton Online Backup på nytt. Hvis du vil gjenopprette filer fra det gamle sikkerhetskopisettet, må du gjøre dette før du sletter settet.

TRINN 1

Installer Norton Online Backup på nytt

1. Logg på nettstedet for Norton Online Backup med e-postadressen og passordet.

2. Ved siden av Mine enheter klikker du på Legg til en datamaskin.

3. Les bruksvilkårene, og merk deretter av for Jeg har lest og godtar bruksvilkårene.

4. Klikk Start nedlasting.

Hvis du blir bedt om det, lagrer du installasjonsfilen for Norton Online Backup-klienten på skrivebordet.

5. Dobbeltklikk på filen når nedlastingen er ferdig.

Hvis du får opp en sikkerhetsadvarsel, klikker du på Kjør.

6. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

7. På siden Gi datamaskinen et navn, når du legger til et Visningsnavn, angir du et nytt navn for datamaskinen. Ikke bruk samme navn som sist.

Et nytt sikkerhetskopisett opprettes for datamaskinen, selv om det er samme maskin som du tidligere har laget sikkerhetskopi for. Ved å angi et nytt datamaskinnavn, kan du skille det gamle sikkerhetskopisettet fra det nye som du oppretter.

8. Klikk på OK.

9. Nå som datamaskinen er lagt til, må du gå til innstillingene og konfigurere sikkerhetskopieringen på nytt.

TRINN 2

Last ned filene fra det gamle sikkerhetskopisettet

Dersom du ikke vil gjenopprette noen av filene fra det forrige sikkerhetskopisettet, går du til trinn 3.

1. På hjemmesiden for Norton Online Backup klikker du på Filhandlinger ved siden av det forrige sikkerhetskopisettet. Deretter klikker du på Last ned en fil.

2. I ruten Mapper klikker du på mappenavnet for å navigere nedover i mappetreet som viser sikkerhetskopierte filer.

Ruten Filer viser sikkerhetskopierte filer i den aktive mappen.

3. I ruten Filer klikker du på filen du vil laste ned.

4. Følg instruksjonene i nettleseren for å lagre filene på datamaskinen.

5. Hvis du vil laste ned flere filer fra settet, gjentar du linje 3 - 5 for hver fil.

TRINN 3

Fjern det gamle sikkerhetskopisettet

Hvis du velger å fjerne en tidligere datamaskin, er dette en permanent handling. Sørg for at du har gjenopprettet nødvendige data før du fullfører dette trinnet.

1. På startsiden for Norton Online Backup klikker du på Fjern en datamaskin.

2. Klikk på Fjern ved det gamle sikkerhetskopisettet.

3. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090424164311EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/08/2016