Jeg kan ikke legge til en brukerkonto i Norton Family når datamaskinen er tilkoblet et domene

TRINN 1

Legg til brukerkontoen i den lokale brukergruppen

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. I dialogboksen Kjør skriver du følgende, og deretter klikker du på OK.

lusrmgr.msc

Klikk på Fortsett hvis du får en Brukerkontokontroll -melding.

3. I vinduet Håndtere lokale brukere og grupper klikker du på Brukere i venstre rute.

4. Høyreklikk i høyre rute og velg Nye brukere.

5. Angi domene brukerkontonavnet du vil legge til Norton Family. Angi passord og bekreft passord, og klikk deretter på Opprett.

6. Lukk vinduet Håndtere lokale brukere og grupper.

TRINN 2

Legg til brukerkontoen i Norton Family

1. Klikk på Norton Family -ikonet i systemstatusfeltet, og klikk på Endre kontoer.

2. Skriv inn e-postadresse og passord for foreldrekontoen, og klikk på OK.

3. Klikk på Rediger ved siden av barneprofilen du vil knytte til domenebrukerkontoen for å overvåke.

4. Klikk på logg på som og så krysser du av for brukerkontonavnet du opprettet i trinn 1.

5. Klikk på Lagre.

6. Klikk på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090420170856EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 10/08/2017