Installere Norton Family på en datamaskin med Windows

TRINN 2

Installer Norton Family

1. Logg på Norton Family-nettstedet med e-postadresse og passord.

2. På øverst i høyre hjørne på Norton Family -nettstedet klikker du på Konfigurer Family.

3. Klikk på Legg til enhet under Enheter.

4. Klikk på Last ned for å laste ned Norton Family Installer.

5. Dobbeltklikk på filen når nedlastingen er ferdig.

Norton Download Manager starter nedlastingen av Norton Family. Når nedlastingen er fullført, starter installeringen automatisk.

6. Hvis spørsmålet om Kontroll av brukerkonto vises, klikker du på Ja for å fortsette.

7. Les brukerlisensavtalen og klikk på Samtykk og installer.

8. Klikk på Fullfør når installeringen er utført.

Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Starte på nytt nå og fortsetter installasjonen etter du har startet maskinen på nytt.

9. I Norton Family -vinduet angir du din overordnede e-postadresse og passord. Skriv inn et navn på datamaskinen, og klikk på OK.

Datamaskinen er nå registrert på Norton Family-kontoen.

TRINN 3

Konfigurer Norton Family til å overvåke brukerkontoer

1. Klikk på Norton Family -ikonet i notifikasjonsområdet og klikk på Endre kontoer.

2. Angi din overordnede e-postadresse og passord, og klikk deretter på OK.

3. Klikk på Endre ved siden av barneprofilen du vil knytte til datamaskinen.

4. Klikk på Bruker disse påloggingene, og velg deretter de lokale brukerkontoene barnet ditt bruker.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på Fullfør.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090416122707EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/07/2014