Installere Norton-produktet som var forhåndsinstallert på datamaskinen, på nytt

Dersom du har et aktivt abonnement på et Norton-produkt versjon 2006 eller nyere, kan du oppgradere til den nyeste versjonen gratis. Det kan hende at oppgraderingen løser problemer du har hatt med den eldre utgaven.

Hvis du ikke ønsker å skaffe deg den nyeste versjonen av Norton-produktet, må du kontakte datamaskinprodusenten for å få installert Norton-produktet på nytt.

Fremgangsmåten for installering av Norton Online Backup skiller seg fra andre Norton-produkter. Mer informasjon:

INSTALLERE NORTON ONLINE BACKUP PÅ NYTT

TRINN 1

Last ned og installer siste versjon av Norton-produktet

1. Gå til Norton Account.

MIN NORTON ACCOUNT

2. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton Account, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton Account, går du til trinn 2 for å laste ned og installere Norton-produktet. Du trenger produktnøkkelen til produktet, ellers vil du kun ha tilgang til en 15-dagers prøveversjon.

3. Klikk på alternativet LAST NED ved siden av Norton-produktet du vil installere på nytt, og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere produktet.

Hvis nedlasningsknappen ikke er tilgjengelig, er abonnementet for produktet utløpt. Klikk på FORNY og følg trinnene for å fornye produktabonnenment. Deretter kan du laste ned og installere produktet fra Norton Account.

TRINN 2

Laste ned og installere siste versjon av Norton-produktet uten Norton Account

Hvis du har laster ned og installerer et Norton-produkt du ikke har et aktivt abonnement på, eller om du har et aktivt abonnement men ingen produktnøkkel, leveres produktet med en prøveperiode på 15 dager.

1. Last ned den nyeste versjonen av Norton-produktet.

2. Klikk på Start nedlasting.

3. Følg instruksjonene på skjermen.

4. Hvis du blir bedt om å oppgi en produktnøkkel, logger du på Norton Account for å finne produktnøkkelen for det Norton-produktet du holder på å installere.

NORTON ACCOUNT

Relaterte videoer:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090415160608EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 06/09/2011