Norton Family rapporterer alle nettsteder du besøker, til SiteAdvisor.com når du installerer McAfee Internet Security med SiteAdvisor

Norton Family er ikke kompatibel med SiteAdvisor-funksjonen i McAfee Internet Security. Selv om Norton Family fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, finnes det likevel noen få sikkerhetsprodukter som det ikke fungerer riktig med. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten begge produktene filtrerer Internett-trafikk på. Du kan ikke installere Norton Family på en datamaskin der McAfee Internet Security er installert med SiteAdvisor-funksjonen aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090414123125EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 23/09/2013