Kompatibilitet mellom Norton Family og Sunbelt Personal Firewall

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med Sunbelt Personal Firewall. Selv om Norton Family fungerer sammen med mange andre sikkerhetsprodukter, finnes det likevel noen få sikkerhetsprodukter som det ikke fungerer riktig med. Ett av dem er Sunbelt Personal Firewall. Disse problemene skyldes hovedsakelig måten begge produktene filtrerer Internett-trafikk på. Du kan ikke installere Norton Family-klienten på en datamaskin der Sunbelt Personal Firewall er installert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090402134846EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows XP
Sist endret: 05/03/2013