Feilmeldingen «Installasjonsfilen kan ikke valideres ...»

Denne feilen kan vises på Windows XP-datamaskiner hvis rotsertifikater ikke er oppdatert. Siden Microsoft har sluttet å støtte Windows XP, så vil du ikke lenger motta programvareoppdateringer fra Windows Update og kan ikke installere de nyeste rotsertifikatene.

Hvis du ser meldingen «Det har oppstått et problem som du må se på» i Norton-produktet du har kjøpt fra Staples, kan du lese Meldingen «Det har oppstått et problem som du må se på» når jeg installerer Norton 360 kjøpt fra Staples.

Du burde vurdere å oppgradere operativsystemet til Windows 10, les Windows XP-støtte har sluttetfor å få mer informasjon om alternativene.

TRINN 1

Slett alle midlertidige filer

1. Avslutt alle programmer.

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

%temp%

Temp-mappen til brukeren som er logget på åpnes i Windows Utforsker.

4. Rediger -menyen velger du Merk alt.

5. Klikk på Slett.

6. Hvis du blir spurt om å bekrefte, klikk på Ja.

TRINN 2

Laste ned Norton fra Norton-kontoen

1. Logg på Norton.

2. Klikk på Last ned.

3. Under Installer på denne enheten, klikker du på Samtykk og last ned.

Som standard lagres Nortons installasjonsprogram i mappen Nedlastinger.

4. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

5. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

6. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

7. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

TRINN 3

Kjør Windows Update

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

wuapp

Hvis brukerkontokontrollvinduet vises, klikker du på Fortsett.

3. Klikk på Søk etter oppdateringer i venstre rute.

4. Følg instruksjonene på skjermen.