Feilmeldingen «Dette produktet støtter bare arbeidsstasjonsoperativsystemer. Det kan ikke installeres på serveroperativsystemer» når jeg installerer Norton

Norton-produktet du forsøker å installere, er ikke kompatibelt med serverbaserte operativsystemer. Norton er kun kompatibelt med følgende operativsystemer:

• Windows XP Home/Professional/Media Center Edition Service Pack 3

• Windows Vista (32-biters og 64-biters) Service Pack 1 Starter / Home Basic / Home Premium / Business / Ultimate

• Windows 7 (32-biters og 64-biters) Starter / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate

• Windows 8 og Windows 8 Pro (32-biters og 64-biters)

• Windows 10 (32-biters og 64-biters)

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: kb20090317151222EN_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 24/08/2017